Kunstplanten zijn er in alle vormen en maten; kleine voor op tafel of in de vensterbank en grote om goed een ruimte te vullen. Maar ook bloeiend met bloementjes eraan, groene kanjers en natuurlijk sierlijk wuivend siergras. Staat het aanschaffen van een kunstplant ook al een tijdje op je lijstje maar heb je geen idee welke je moet kiezen? Lees dan snel verder, want dit zijn de 5 meest populaire kunstplanten van dit moment!H

HTT Decorations - Kunstplant Rhapis palm (120 cm) - Kunstplantshop.nl

HTT Decorations – Kunstplant Rhapis palm (120×50 cm)

De kunstplant Rhapis palm (120×50 cm) is uitermate geschikt om ruimtes op te vullen in bijvoorbeeld kantoren, bedrijfspanden en showrooms. Ook in restaurants en andere horecagelegenheden is de kunstplant uitstekend te gebruiken. Daarnaast wordt hij veel gebruikt voor het aankleden en verfraaien van beursstands en andere bedrijfspresentatie’s. De kunstplant heeft een zeer fraaie afwerking waardoor hij niet van echt is te onderscheiden. Ook in huis komt deze kunstplant tot zijn recht.

> naar productpagina

HTT Decorations - Kunstplant Ficus elastica (130x50 cm) - Kunstplantshop.nl

HTT Decorations – Kunstplant Ficus elastica (130×50 cm)

De kunstplant Ficus elastica (130×50 cm) is uitermate geschikt om ruimtes op te vullen in bijvoorbeeld kantoren, bedrijfspanden en showrooms. Ook in restaurants en andere horecagelegenheden is de kunstplant uitstekend te gebruiken. Daarnaast wordt hij veel gebruikt voor het aankleden en verfraaien van beursstands en andere bedrijfspresentatie’s. De kunstplant heeft een zeer fraaie afwerking waardoor hij niet van echt is te onderscheiden. Ook in huis komt deze kunstplant tot zijn recht.

> naar productpagina

Kunstplant Cactus 4 stelen met sierpot (70x25cm) - Kunstplantshop.nl

HTT Decorations – Kunstplant Cactus 4 stelen (70x25cm)

Fleur je interieur op met Kunstplant Cactus 4 stelen met sierpot (70x25cm) Cactussen hebben vaak al weinig water nodig om te overleven, maar met deze kunstcactus heb je er helemaal geen omkijken meer naar! Met een hoogte van 70 cm en vier stelen is deze kunstplant van ons eigen merk HTT Decorations, een aanwinst voor thuis of op het werk!

> naar productpagina

Orchidee Phalaenopsis 2-tak wit 53 cm hoog - Kunstplantshop.nl

HTT Decorations – Kunstplant Orchidee / Phalaenopsis 2-tak wit 53 cm hoog

De kunstplant Orchidee / Phalaenopsis 2-tak wit (53 cm) wordt vaak gebruikt om grote lege ruimtes op te vullen en sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan entrees of ontvangstruimtes, restaurants, showrooms en als aankleding bij feesten, beurzen en bedrijfspresentaties. Ook in huiskamers komt deze kunstplant van topkwaliteit tot zijn recht.

> naar productpagina

HTT Decorations – Kunstplant Orchidee / Phalaenopsis 3-tak wit 63 cm hoog

De kunstplant Orchidee / Phalaenopsis 3-tak wit (63 cm) wordt vaak gebruikt om grote lege ruimtes op te vullen en sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan entrees of ontvangstruimtes, restaurants, showrooms en als aankleding bij feesten, beurzen en bedrijfspresentaties. Ook in huiskamers komt deze kunstplant van topkwaliteit tot zijn recht.

> naar productpagina